Warlife, a háború a vérünkben van.
Warlife, a háború a vérünkben van.
Üdvözlünk Las Vegasban

"Vannak dolgok, amiket jobb nem tudni

Isten elől nem lehet elfutni."'

Felvetődik a kérdés, hogy mi van akkor, ha pár ember istenként gondol magára egy olyan városban, ahol a bűn olyan, mint a levegő: mindenhol ott van. A válasz egyszerű: háború.

Döntsd el te, hogy melyik oldalra állsz és mentsd meg a várost, vagy taszítsd pusztulásba.

 
Menü
 
Chat
 
Az oldalról

(újra) Nyitás: 2016. március 27.

Zárás: nem tervezett

Téma: RPG (szerepjáték)

Helyszín: Las Vegas

Történet: Kitalált, real

Adminok: Rogo9, Zoom

Desing: Zoom

Elérhetőség: warlife@gmail.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társoldalak

 
Történet

Las Vegas mindig is a csillogás városa volt. Ám 2016-tól inkább a vér csillogott, mintsem a fények. Ugyanis két mindenre elszánt bűnöző, a frakciójukkal egyetemben háborút indított a másik ellen. Az itt élő polgárok élete warlife-ként lehet jellemezni, ugyanis mindegyikük veszélyben van, a hátuk mögé kell nézniük. Vajon kinyeri ezt a véres háborút? Esetleg a rendőrség is beleszólhat? Talán a Fehér Királyok ténylegesen az város trónjára lépnek? Vagy a Raptorok fognak vadászgatni?

Döntsd el te magad!

 

Frakciók:

Las Vegas rendőrsége: Az igazi hősök itt születnek. Ezek az emberek arra tették fel az életüket, hogy megtisztítják Las Vegas utcáit a bűnözőktől.  Ők a jó emberek, akik tényleg nem félnek semmitől és életük árán is megvédik szeretteiket. Ők a jók, ebben a romlott világban és az a kérdés, hogy sikerülhet e a lehetetlen: megmenteni a várost a bűntől. 

Ha hozzájuk csatlakozol, akkor megnyílik előtted a jó oldal útja, melyet vagy elfogadsz, vagy nem. Lehetsz hős, korrupt, de, ha bajbajutottakat látsz, akkor kötelességed segíteni.

A raptorok: Kegyetlenkedő, drogozó tinédzserek, vandálok és őrültek klubbja. Semmitől sem riadnak vissza,, kezük sok felé elér és kedvenc mókájuk a gyilkolás. A gyilkolásnál pedig már csak a kínzást szeretik jobban. Fő profiluk az embercsempészet és ez is a fő árucikkük.  Főképp a város eldugodtabb negyedeiben élnek, a sötétben, de ha kijönnek a fényre: menekülni kell.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a raptorokhoz kell csatlakoznod, akkor gratulálunk! Egy igazi csapat tagja leszel, akik szívesen esznek bajtársaik húsából. S, neked csak egy feladatod lesz: ne bukj el.

A fehér királyok: Ez a csoport már több, mint húsz éve fenáll, ők a feehér galléros bűnözők gyűlekezőhelye. Fő profiljuk a csalások, rabolgatások és a megvesztegetés. Az évek során hozzászoktak a fegyverviseléséhez, tehát kegyetlenek is tudnak lenni. Mégis öltönyt hordanak, mosolyognak és beilleszkzednek. Bárhol elvegyülnek és sokaknak mutatják, hogy ők a jó fiúk. Pedig nem, nagyon nem.

A bűnözést művészetté varázsoltak, s ha hozzájuk csatlakozol, akkor művésszé válsz. Kérdés, hogy meddig élhetsz, hiszen az erőszakos raptorokkal való háború során könnyen megsérülhetsz. 

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto