Warlife, a háború a vérünkben van.
Warlife, a háború a vérünkben van.
Üdvözlünk Las Vegasban

"Vannak dolgok, amiket jobb nem tudni

Isten elől nem lehet elfutni."'

Felvetődik a kérdés, hogy mi van akkor, ha pár ember istenként gondol magára egy olyan városban, ahol a bűn olyan, mint a levegő: mindenhol ott van. A válasz egyszerű: háború.

Döntsd el te, hogy melyik oldalra állsz és mentsd meg a várost, vagy taszítsd pusztulásba.

 
Menü
 
Chat
 
Az oldalról

(újra) Nyitás: 2016. március 27.

Zárás: nem tervezett

Téma: RPG (szerepjáték)

Helyszín: Las Vegas

Történet: Kitalált, real

Adminok: Rogo9, Zoom

Desing: Zoom

Elérhetőség: warlife@gmail.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társoldalak

 
Történet

Las Vegas mindig is a csillogás városa volt. Ám 2016-tól inkább a vér csillogott, mintsem a fények. Ugyanis két mindenre elszánt bűnöző, a frakciójukkal egyetemben háborút indított a másik ellen. Az itt élő polgárok élete warlife-ként lehet jellemezni, ugyanis mindegyikük veszélyben van, a hátuk mögé kell nézniük. Vajon kinyeri ezt a véres háborút? Esetleg a rendőrség is beleszólhat? Talán a Fehér Királyok ténylegesen az város trónjára lépnek? Vagy a Raptorok fognak vadászgatni?

Döntsd el te magad!

 

Frakciók:

Las Vegas rendőrsége: Az igazi hősök itt születnek. Ezek az emberek arra tették fel az életüket, hogy megtisztítják Las Vegas utcáit a bűnözőktől.  Ők a jó emberek, akik tényleg nem félnek semmitől és életük árán is megvédik szeretteiket. Ők a jók, ebben a romlott világban és az a kérdés, hogy sikerülhet e a lehetetlen: megmenteni a várost a bűntől. 

Ha hozzájuk csatlakozol, akkor megnyílik előtted a jó oldal útja, melyet vagy elfogadsz, vagy nem. Lehetsz hős, korrupt, de, ha bajbajutottakat látsz, akkor kötelességed segíteni.

A raptorok: Kegyetlenkedő, drogozó tinédzserek, vandálok és őrültek klubbja. Semmitől sem riadnak vissza,, kezük sok felé elér és kedvenc mókájuk a gyilkolás. A gyilkolásnál pedig már csak a kínzást szeretik jobban. Fő profiluk az embercsempészet és ez is a fő árucikkük.  Főképp a város eldugodtabb negyedeiben élnek, a sötétben, de ha kijönnek a fényre: menekülni kell.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a raptorokhoz kell csatlakoznod, akkor gratulálunk! Egy igazi csapat tagja leszel, akik szívesen esznek bajtársaik húsából. S, neked csak egy feladatod lesz: ne bukj el.

A fehér királyok: Ez a csoport már több, mint húsz éve fenáll, ők a feehér galléros bűnözők gyűlekezőhelye. Fő profiljuk a csalások, rabolgatások és a megvesztegetés. Az évek során hozzászoktak a fegyverviseléséhez, tehát kegyetlenek is tudnak lenni. Mégis öltönyt hordanak, mosolyognak és beilleszkzednek. Bárhol elvegyülnek és sokaknak mutatják, hogy ők a jó fiúk. Pedig nem, nagyon nem.

A bűnözést művészetté varázsoltak, s ha hozzájuk csatlakozol, akkor művésszé válsz. Kérdés, hogy meddig élhetsz, hiszen az erőszakos raptorokkal való háború során könnyen megsérülhetsz. 

 

Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic