Warlife, a háború a vérünkben van.
Warlife, a háború a vérünkben van.
Üdvözlünk Las Vegasban

"Vannak dolgok, amiket jobb nem tudni

Isten elől nem lehet elfutni."'

Felvetődik a kérdés, hogy mi van akkor, ha pár ember istenként gondol magára egy olyan városban, ahol a bűn olyan, mint a levegő: mindenhol ott van. A válasz egyszerű: háború.

Döntsd el te, hogy melyik oldalra állsz és mentsd meg a várost, vagy taszítsd pusztulásba.

 
Menü
 
Chat
 
Az oldalról

(újra) Nyitás: 2016. március 27.

Zárás: nem tervezett

Téma: RPG (szerepjáték)

Helyszín: Las Vegas

Történet: Kitalált, real

Adminok: Rogo9, Zoom

Desing: Zoom

Elérhetőség: warlife@gmail.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társoldalak

 
Szabályzat
Viselkedés:
 1. Kerüld a vitákat, ne sértegesd se a játékosokat, se az oldal!
 2. Ne hozz fel szexuális, tróger, etnikai kérdéseket boncolgató témát!
 3. Legyél kultúrált, ha szeretnélll valamit, akkor kérd!
 4. Ne lopj, az oldalon minden tartalom saját! 
 5. Attól, merthogy a karaktereitek még haragban állnak, nektek nem kell.

Igénylés:

 1. Annyi karaktert igényelsz, amennyit csak szeretnél, de kérjük, hogy játsz vele!
 2. Az alap történet Las Vegasban játszódik, két bűnöző sakkjátszmáját mutassa be. Ha nem szeretnél egyik félhez, s a rendőrséghez sem tartozni, akkor természetesen lehet egyszerű polgári karakter is, tehát a háborúba nem kötelező belebonyolódni.
 3. Az igénylőlapot megfelelően töltsd ki!

Reagolás:

 1. E/1, illetve E/3-ban iródnak.
 2. A történet real time.
 3. Kérünk a reagodban tüntesd fel, hogy melyik karakteerrel reagoltál éppen.
 4. Próbáljátok meg, hogy egy reag-kör ne húzódjon napokig.
 5. Ha el kell menned, offold ki magad. (amennyiben csoportos szerepet, s nem te vagy a soron, akkor a chaten jelezd a játékosaid felé.)
 6. Más karakter irányítása a felhasználó beleegyezésével történik.
 7. Gyilkolni szabad, szizntén a felhasználó beleegyezésével.
 8. +18, jelzéssel.
 9. A karakter főképét (melyen keret van) kötelező kitenned a reagokba, hogy tudják társaid, hogy ki nevében is beszélsz. (kivételt képeznek a telefon/tablettel reagoló játékosok)

 

Az oldal fenntartja a jogot a szabályok változtatására!

Jó játékot, mindenkinek! 

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto